Programul Studiază în Irak

     Ministerul Învăţământului Superior şi Cercetării Ştiinţifice din Republica Irak / Direcţia Burse şi Relaţii Culturale are deosebita onoare de a anunţa lansarea platformei electronice dedicate programului de burse de studii pentru studenţi străini, arabi sau internaţionali. Cea de-a doua ediţie a programului Studiază în Irak se va desfăşura în decursul anului academic 2024-2025. Programul conferă posibilitatea de a urma studii academice sub trei forme, respectiv cu bursă integrală, cu bursă parţială sau pe cont propriu.

Menţionăm că programul pune la dispoziţia studenţilor un număr de 14322 locuri de studii în cadrul a 59 de universităţi şi colegii irakiene acreditate, instituţii de stat sau particulare, pentru candidaţii care doresc să obţină diplome de studii universitare sau postuniversitare în diverse specializări.

Pentru mai multe detalii referitoare la ghidul de acceptare la studii ce se adresează studenţilor internaţionali, vă rugăm să accesaţi, prin intermediul  link-ului de mai jos, site-ul dedicat aplicării online:

https://studyiniraq.scrd-gate.gov.iq

Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că, pentru a beneficia de acest program, puteţi aplica de la începutul lunii aprilie 2024 până la începutul lunii iunie 2024, pentru studii postuniversitare, respectiv până la jumătatea lunii august 2024, pentru studii universitare.   

                                                                            Prof. Dr. Shakir Kadhim Ali

                                                                             Regional Cultural Attaché

                                                                               Embassy of the Republic of Iraq

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *